Nautic

Rezervoari za vodu su izrađeni od polietilena. Moguće ih je dodatno opremiti sa priključcima, senzorima za nivo vode i poklopcem. U slučaju da Vam standardne dimenzije proizvoda ne odgovaraju, moguće je kreirati rezervoare u skladu sa Vašim željama.

Uspravni rezervoari za otpadnu vodu su napravljeni od polietilena.Moguće ih je dodatno opremiti sa priključcima, senzorima za nivo vode i poklopcem. U slučaju da Vam standardne dimenzije proizvoda ne odgovaraju, moguće je kreirati rezervoare u skladu sa Vašim željama. Rezervoari se izrađuju u skladu sa standardom ISO 8099.

Rezervoari za dizel su izrađeni od LLDPE (polietilen), rezervoari za benzinska goriva su izrađeni od XPE (umreženi polietilen). Moguće ih je dodatno opremiti sa priključcima, senzorima za nivo vode i poklopcem. U slučaju da Vam standardne dimenzije proizvoda ne odgovaraju, moguće je kreirati rezervoare u skladu sa Vašim željama. Rezervoari se izrađuju u skladu sa CE standardima ISO 21487:2007, ISO 10088:2099 i ABYC sertifikatom (za američko tržište).

 

Rezervoari za gorivo

 

Rezervoari za vodu

 

Rezervoari za otpadnu vodu

 

Ostala nautička oprema